New Videos

Itt az EA Sports FC kihívója? – Kipróbáltuk CR7 játékát, az UFL-t!



Volt szerencsék kipróbálni egy béta keretein belül a #CristianoRonaldo által finanszírozott új futballjátékot, az #ufl -t, mely nem titkoltam a EA Sports FC Ultimate Team játékmódjának a babérjaira akar törni. Sikerült is megépíteni álomcsapatunkat Szoboszlaival, Sallaival, Dibusszal, és megnéztük mit tud az UFL jelen béta állapotában!

#ignhungary a világhálón:
• Weboldal: https://hu.ign.com/
• Webshop: https://ignshop.hu
• Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary
• Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/
• Twitter: https://twitter.com/ignhungary
• TikTok: https://www.tiktok.com/@ign_hungary
• Threads: https://www.threads.net/@ign_hungary

Related Articles

8 Comments

  1. 1:32 Először a modern konzolokra csinálják, hisz csak elég azzal törődni, majd ha ott jó lesz, jön régebbi konzolra és PC-re is, előreláthatólag. A szabadon kipróbálható verzió is egyébként egy korábbi build volt, mint az, amit a tesztelők használnak, az ő állításuk szerint nagyon gyakran és nagyon sokat fejlődik a játék, komplett új beállítások és menü modulok kerülnek be pl: játékos kapcsolati rendszer stb.

  2. Az UFL ígéretesen hangzik néhány egyedi funkciójával és üzleti modelljével, de ahhoz, hogy ténylegesen versenyre kelhessen az EA FC-vel, számos tényezőt figyelembe kell venni.

    Pozitívumok az UFL-ben:
    -Ingyenes játszhatóság (Free-to-Play modell): Az UFL nem fogja megkövetelni a játékosoktól, hogy fizessenek a játék alapjáért, ami vonzó lehet a költségtudatos játékosok számára.

    -Fair play és egyensúly: Az UFL ígéri, hogy nem lesznek "pay-to-win" elemek, ami sok játékos számára nagy vonzerőt jelenthet, akik az EA FC-ben tapasztalt mikrotranzakciókkal és "loot box" mechanizmusokkal szemben kritikát fogalmaztak meg.

    -Fókusz a multiplayer élményen: Az UFL célja, hogy egy igazán versenyképes online játékot hozzon létre, ami szintén vonzó lehet a kompetitív játékosok számára.

    Területek, ahol az UFL fejlődhetne az EA FC ellen:
    -Grafika és realizmus: Az EA FC nagyon fejlett grafikával és reális játékmenettel rendelkezik. Az UFL-nek biztosítania kell, hogy grafikája és animációi versenyképesek legyenek, hogy vonzóak maradjanak a játékosok számára.

    -Licencelések: Az EA FC-nek jelentős előnye van a hivatalos csapatok, ligák és játékosok licenceinek birtoklása terén. Az UFL-nek erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy minél több hivatalos engedélyt szerezzen, vagy alternatívákat kínáljon, amelyek kielégítik a futballrajongókat.

    -Játékmódok sokfélesége: Az EA FC számos különböző játékmódot kínál, mint például az Ultimate Team, Karrier mód és VOLTA. Az UFL-nek különböző és izgalmas játékmódokat kell biztosítania, hogy széles közönséget vonzzon.

    -Közösségi támogatás és események: Az EA FC rendszeresen szervez online eseményeket és kihívásokat. Az UFL-nek hasonlóan aktív közösségi támogatást kell nyújtania, és rendszeres eseményeket kell szerveznie a játékosok bevonása érdekében.

    Összességében az UFL egy ígéretes új belépő a futballszimulációs játékok piacára, amelynek van potenciálja versenytársa lelni az EA FC-nek.

  3. EA annyira a bögyömbe van, hogy nálam még akkor is ez a játék lesz előrébb, ha sok szempontból nem is éri az FC szintjét. Egy ilyen játékot nem egyszerű létrehozni, talán idővel sikerül a hibáit kijavítani. A grafikai hiányosságai a legkevésbé fontosak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button