New Videos

Túlvilági kalandok 💀 World of Warcraft: Shadowlands teszt 🎮 GameStar



Rengeteg időt töltöttünk a Shadowlands lélegzetelállító világában, és azt kell mondjuk, a Blizzard végre visszatalált a megfelelő útra.

Itt találsz még meg minket:
🎮 Weboldalunk: http://gamestar.hu?va
🎮 Facebook oldalunk: http://facebook.com/gamestarhu?va
🎮 Instagramunk: http://instagram.com/gamestarhu?va
🎮 Hírlevelünk: http://gamestar.hu/hirlevel

#GameStarHungary

Related Articles

20 Comments

  1. 6-8 évvel ezelőtt szegény iskolásgyerekként anno Taurin toltuk, BC-t és WotlK-t, hatalmas élmény volt, életreszóló, olyan emberekkel akikkel a mai napig is tartom a kapcsolatot. Aztán jött a cata meg a panda, minden megváltozott, az emberek eltűntek. Most, betonstabil havi keresettel és egy mobiljátékban megismert fickónak és annak több mint fél éves könyörgésének hála, kipróbáltam az ingyesen wowot. Bátyámnak is szóltam, hogy lenne egy újabb fun lehetőség, menjünk eredetire. Hát, már aznap este a recruit frienden keresztül elkezdtünk húzni egy lockot és 1 papot. Mit ne mondjak, kib*zott nagy fun! Elértük a shadowlands szintezést, és azt kell mondjam sok év és sok kiegészítő kihagyása után ez a rengeteg információ nagyon nehezen volt feldolgozható. De önmagában minden új és érdekes, szó szerint kalandra hív. Most ott tartok, hogy van két 60-as karim és megint 0-24 tudnám tolni a gémet 😀 Ragnaroson sok a magyar is, meg bekerültünk egy guildbe ami tele van segítőkész arcokkal. Én mindig azt káéntáltam, hogy "na majd ha megjelenik a WoW 2", akkor visszajövök. Ez immel-ámmal számomra felért egy teljesen új wow-val. A videó sok újat nem mondott, de jó hallani szép kerek magyar összefoglaló / tutorialokat, mert van amit még mai napig nem értek, és hát a wowheaden már elolvastam vagy 30 guide-ot, de mindig könnyebb, ha pl. discordon okít valaki 🙂

  2. Sziasztok!
    Mennyire lenne érdemes visszatérni a játékba? Mert én erősen gondolkodok rajta.
    Még mindig nagyob bejön nekem ez a játék.
    A Legion kiegnél hagytam abba de az még tetszett is, de előtte a warlods of draneor kiegnél már kiégtem a játéktól mert volt a garrison meg, nem emlékszem a nevére valami próbatételes dolog volt amiben bronz silver és gold rész volt és ha abból nem volt meg a gold szint akkor szóba se álltak veled és se raid se dungeon-re nem vittek.
    Klánok rá mentek arra, hogy egy fix raid-es csapatuk legyen és ez is nagyban hozzá tesz ahhoz hogy a játék színvonala csússzon lefelé.
    Na meg az állandó kaszt változások egyik héten ez a jó a másik héten az, ha te fire mage vagy main karinak és közben a frost vagy az arcane jobb egy picivel akkor válts talentot mert nem állnak veled szóba ilyennel is sokszor talákoztam.
    Meg még iléyen apróságok.
    Attól félek megint sok ilyennel találkozok és megint abba fogom hagyni és akkor a kifizetet lóvé meg havidij csak pocsékba megy.
    Szerintetek igy lesz vagy nem?
    kíváncsi lennék a véleményetekre és, hogy van-e itt olyan aki abbahagytza aztán visszatért.

  3. Szuper videó lett! Vegre egy objektív videó ami nem öncélú Wow mocskolás. 😀 szerintem az egyik legjobb kieg, látványos, szuper sztorival. Bár UDként nehezen dolgoztam fel Sylvanas megbolondulását. 🙁

  4. Nem tudom mire gondoltál, mikor a WW Monk-ot vállalhatatlannak nevezted, de sztem a monknak van az egyik legnagyobb odafigyelést igénylő játékstílusa, és most amúgy elég baszó 😀

  5. Azért a maw folyamatos teljesítése elég idegesítő, és kötelező a gem socketek miatt. A Torghast legfelső layerei még mindig nem egyszerűek pusztán a dps miatt. Az aréna jelenleg oneshot az esetek többségében, főleg, ha valaki újonc a világban. A covenant abilityk pedig érdekes, és szép képességek, amik a conduitok megfelelő párosításával nagy előnyt biztosítanak a járatosabb playerek számára. Azonban, a covenant választás eléggé meta kérdés, és ezt jobban kellene balancolni, mert aki nem a megfelelőt választotta, az irreális hátrányba kerülhet egy meta covenantot választó ugyanolyan class ellen. Pl. Shadow priest (Mind Games, Door of Shadows) VS. (Fleshcraft(4sec casttime), Unholy Nova).Ezen kívül az összhatás jó, az optimalizálás is tökéletes, a questek közben pedig nincs az a grindolós érzésünk, már amennyiben nem egy adott egyenleget farmolunk valamelyik itemhez. Továbbra sem lehet kizárólag PvPzni, ami lehetetlenné teszi az alkalmi játékosoknak a versenyben való részvételt, a karakterek erőssége továbbra is függ a heti egyenleg- maximalizálástól. De ez jelenleg a legjobb MMORPG, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző karaktert és odut.

  6. Sziasztok ennek a játéknak már réges-régen free to play – nek kellene lennie . Kaci elmondása alapján a 20 óra történet után egy végtelen farmolás az egész . Sajnos a történet már nagyon nagyon túl van húzva szerintem ez a túlvilág dolog már már gagyin hangzik . Szó sem volt eddig ilyesmiről és ez olyan mint nagyon rossz Star Wars 8 – ban lévő seggünkből elrángatott fordulatok .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button