New Videos

World of Warcraft: 15 éve az online szerepjátékok királya



Megjelent a #WorldofWarcraftClassic, ennek alkalmából pedig felidézzük azokat a kihívókat, akiknek sosem sikerült beelőzniük a #Blizzard játékát.

#IGNHungary a világhálón:
• Weboldal: https://hu.ign.com/
• Webshop: https://ignshop.hu
• Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary
• Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

Related Articles

36 Comments

  1. "szintén a WoW népszerűségének csökkenését jelzi, hogy most már a havidíjért cserébe a játék nagy részéhez hozzá lehet férni, kivéve a legutóbbi kiegészítőhöz." Eégen a battlechestet kellett megvenni, 6,5 vagy 7,5 euro volt és tartalmazott 1 hónapot is… :'(

  2. 2:06
    "…csupán annyit csinált, hogy fogta az elődök ötleteit, és ezeket könnyebben emészthető környezetbe ültette."
    Ez nem csak a WoW-ra igaz, hanem kb. az összes Blizzard játékra VALAHA (na jó, a Lost Vikingsen kívül).

  3. A Neverwinter sem volt rossz, főleg, hogy volt benne a játékosok által használható kalandmodul szerkesztő is, amivel gyakorlatilag a játék végtelen tartalommal rendekezhet. Megemlíteném még a nemrégiben megszűnő Wildstart is, mely egész hangulatos kis MMO volt, rajzfilmszerű grafikával.. Vagy a Dungeons and Dragons Online is magaválragadó volt a dungeon master sztorizgatásának köszönhetően. Allods Online-t tudnám még megmelíteni, amivel úgyahogy egy keveset játszottam, mint MMO.

  4. A Silkroad beleférhetett volna, a trade és job rendszerével igen egyedi volt, na meg a fizikai skillek és spellek "fizikája", és az atmoszféra, ezzel tudott újat mutatni.

  5. Én még mindig wowozok igaz sajnos időközben felnőttem s a munka már sok szabad teret nem enged de a mai napig nem tudom megunni szeretek elveszni benne és így 10- en x nehány éve sem vagyok képes lemondani róla

  6. Aion, Metin2, Gates of Andaron, Lineage2, MuOnline, Cabal, Maplestory, még jó sok próbálkozója volt ezek mellett 😀
    Mindegyik játéknak megvolt a maga varázsa, nekem az Aion lett a főnyeremény

  7. Egyébként sok ingyenesen futó mmo is el tudja venni a közönséget mer valakinek ez valakinek az tetszik, de hogy bármely mmo elérje azt a sikert még meg közelítőleg is szerintem az még egy minimum 5 év!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button